Alex.png

ALEXANDER SVANBERG

Alexander Svanberg började dansa som 7 åring på dansskola i Göteborg. Han har under sin danskarriär tillhört toppen och representerat Sverige på stora mästerskap så som VM och EM. Han har bl.a varit svensk junior-mästare och bronsmedaljör i Nordeuropeiska mästerskapen. 
Alexander har under de senare åren i sin tävlingskarriär bott och tränat utom-
lands med internationella topptränare. År 2014 medverkade han i Let’s Dance med Lotta Engberg och 2015 med Rebecca Stella Simonsson. Han medverkade även i den norska versionen av samma program Skal Vi Danse där han och hans partner dansade sig hela vägen till final.  
Alexander är född 1987 och kommer från Göteborg. Han älskar att laga mat och träna.

facebook   |   instagram


Andrea.png

ANDREA SCHIRMER

Andrea Schirmer har dansat sedan hon var 4 år gammal och började tävla i dans vid 8 års ålder. Hon har vunnit SM-guld i bland annat bugg, disco swing och salsa och har även ett VM-guld i mixing blues på meritlistan. Andrea har arbetat tillsammans med flera svenska artister och dansade i bland annat Lena Philipssons Min Drömshow på Cirkus i Stockholm och i Jonas Gardells föreställning Mitt enda liv på Maxim teatern. 
Hon var även en av deltagarna i den Skandinaviska versionen av tv-programmet So you think you can dance?
Andrea är utbildad vid Balettakademien i Stockholm och debuterade som professionell dansare 2015 i Det Kongelige Teaters uppsättning av Cabaret i Köpenhamn. 
Hon är född 1991 i Hallsberg.

facebook   |   instagram   |   blogg


_DSC1584.jpg

BJÖRN TÖRNBLOM

Björn Törnblom inledde sin danskarriär vid 7 års ålder. Han tävlade med sin syster Myran i 15 år och har vunnit 9 SM-guld och kom på 10:e plats i tio-dans VM. Med hans senaste partner Diana Valcu (fd. Helenson) kom han femma i Dutch Open
Björn undervisar tävlingspar i Solna sportdansklubb och har medverkat i många shower och uppvisningar. Han har turnerat som dansare med drag-showartisten Rickard Engfors och medverkat i musikvideos. 
Han har dessutom deltagit i tre säsonger av Let’s Dance och haft Malou von Sivers, Susan Lanefelt samt Gudrun Schyman som danspartners.
Vid sidan av dansen jobbar Björn på Synsam och driver det egna företaget Björn Törnblom Accessories, som designar och syr handgjorda bröstnäsdukar. 
Björn är född 1976 och kommer från Bromma. 

facebook  |  Björn Törnblom Accessories


CALLE STERNER

Calle Sterner började träna dans som 8-åring på dansskolan Sinclairs i Göteborg, där han också har undervisat i tiodans sedan 16-års ålder. Han har vunnit guld i Junior-SM och har representerat Sverige i flera olika landskamper.
Calle har också setts i svenska Let’s Dance i flera säsonger med Hanna Graaf, Jennifer Åkerman, Molly Nutley och Kenza. Calle har dessutom dansat i norska versionen av Let’s Dance, Skal Vi Danse.
Dessutom har Calle kombinerat dansen med flera olika modelljobb och modevisningar, bland annat Dance Fashion & Beat – en modevisning med dans i gallerian Nordstan och flera uppdrag för Intersport.
Calle är en stolt göteborgare, född 1989 och älskar att segla.

facebook  |  instagram

 


_DSC1456.jpg

ELISABETH NOVOTNY

Elisabeth Novotny började dansa vid 7 års ålder. Hon har vunnit 13 SM-guld, varav åtta i tiodans, fyra i Standard och ett i Latin. Elisabeth och hennes danspartner Yvo Eussen har representerat Sverige i både EM och VM mellan 2006 och 2013 och även deltagit i finaler på många internationella tävlingar  och  blev fyra på tiodans VM i professionell division 2013. 
Sedan 2009 driver Elisabeth och Yvo en dansskola för alla åldrar och nivåer. Elisabeth är utbildad dansare och har den engelska danslärarexamen Associate. 
Under våren 2014 sågs Elisabeth dansa med Simon Kachoa från Biggest Looser i Let’s Dance. Hon har även synts i många shower, event och en del TV-framträdanden samt reklamfilmer.
Elisabeth är född 1985 i Stockholm och hon älskar att resa.

facebook  |  websidan


jeanette-carlsson.jpg

JEANETTE CARLSSON

Jeanette Carlssons danskarriär började vid 6 års ålder. Hon har tävlat och representerat Sverige världen över i mer än tolv år. Jeanette kammade hem sitt andra SM-guld i latin 2014, med sin partner Anders Jacob och har även vunnit SM-guld i tiodans (standard och latin). 
Hon deltog i Eurovision Dance Contest med Danny Saucedo 2009.
Jeanette har medverkat i Let’s Dance i TV4 under sex säsonger. Hon har dansat med artisten Mojje och hans stand-in Niclas Wahlgren, hästbonden Pär-Ola Nyström, Håkan Dalby, Karl-Petter Bergvall, fotbollslegenden Glenn Hysén och Alexander Hermansson. 
Jeanette driver eget företag med uppdrag inom dans, event och som konferencier.
Hon är född 1987 och kommer från Kumla. Hon älskar resor, yoga och mode vid sidan av dansen.

 

facebook  |  instagram  |  websidan


MALIN JOHANSSON

Malin Johansson är professionell dansare, danslärare och färdigutbildad affärsekonom samt diplomerad kostrådgivare. Hon jobbar även som koreograf och har varit med och koreograferat diverse uppsättningar. 
Under sin tävlingsdanskarriär har Malin varit italiensk juniormästare i tiodans, rankad etta i USA i standarddans och varit med i svenska juniorlandslaget i tre år. Hon är även deltagit i den TV-produktionen Let´s Dance i tre säsånger med danspartnerna Danny Saucedo, Stefan Sauk och Alexander Rybak. 
Just nu driver Malin en egen dansskola i Torslanda, där åldrarna är allt från 3 till 65 år.
Malin är född 1986 i Göteborg.

facebook   |   instagram   |   websidan


maria-bild.jpg

MARIA BILD

Maria Bild började dansa barndans som 6-åring och fortsatte med balett och showdans. När hon var 11 år började hon att tävlingsdansa. I bagaget har hon fyra SM-guld i standarddans och tiodans.
Hon har representerat Sverige under tio år i VM och EM och vann bland annat tävlingen Rising Star US Open Champion-
ship
2005.
Maria har varit med i sju säsonger av Let’s Dance. Hon vann 2006 med Måns Zelmerlöw. Hon har även dansat med Harald Treutiger, George Scott, Peter Wahlbeck, Marcus Schenkenberg, Oscar Zia och Patrik Sjöberg. 
Maria har arbetat som SVT:s expertkommentator vid samtliga mästerskapstävlingar i dans under tre års tid. Hon driver även sin egen dansskola "Marias dansskola" och arbetar med olika typer av träning.
Hon är född 1975 och kommer från Stockholm. 

facebook  |  instagram  


Sigrid_DSC0180-230x300.jpg

SIGRID BERNSON

Sigrid Bernsons danskarriär började redan vid 3 års ålder då hon började dansa klassisk balett vid Balettakademien i Göteborg. Hon har undervisat och tävlat i tiodans, både internationellt och nationellt.
Hon har deltagit i Let’s Dance i fyra säsonger samt vunnit två gånger; en gång med Anton Hysén (2012) och en gång med Benjamin Wahlgren (2014). Hon har även dansat med Andreas Weise och Erik Segerstedt. Sigrid deltog 2015 i Let´s Dance 10-årsjubileum och vann igen med Anton Hysén. 
Sigrid skriver egen musik, sjunger och spelar gitarr. I samband med En dans på rosor släppte hon sin första singel Feel Alive som hon skrev som ledmotiv till föreställningen. Sigrid har gått teaterlinjen på Calle Flygare teaterskola i Stockholm i två år. 
Sigrid är född 1988 och kommer från Göteborg, men bor sedan fyra år i Stockholm.

facebook  |  instagram  |  blogg


tobias-bader.jpg

TOBIAS BADER

Tobias Bader började dansa som 8-åring och har dessutom lång erfarenhet som danslärare i tiodans, bugg och hiphop. Han har tagit 20 SM-guld samt 3 silver och brons i VM. Han är dessutom världsmästare i Mixing blues. 
Tobias har deltagit i många dansshower och som gästartist i bland annat Hjalmar-Revyn, modeshower och TV-program. Han har också setts i svenska Let’s Dance, där han dansade med Sofia Wistam och Pernilla Wahlgren. 
Tobias driver även en egen dansskola i Stockholm. Förutom dansen är Tobias flitigt anlitad som DJ på olika klubbar runt om i Stockholm.
Tobias är född 1986 i Kumla.

instagram  |  instagram  |  websidan


tobias.jpg

TOBIAS KARLSSON

Tobias Karlsson är konstnärlig ledare för danskompaniet Move Your Feet. Tobias började dansa som 8-åring på dansskolan i Hallsberg. Han har vunnit flera mästerskapstitlar, bland annat är han Nordisk mästare i Disco. 
Han har turnerat världen runt med det internationella danskompaniet Burn the Floor i fyra år och hade huvudrollen i showen under stora delar av tiden. 
Tobias har dansat i norska Skal Vi Danse två säsonger och danska Vild Med Dans i flera säsonger där han kommit till final. Här i Sverige har Tobias setts i samtliga säsonger av Let’s Dance i TV4 förutom år 2014, då han istället deltog i juryn i Talang på TV3. Tobias håller danskurser och föreläsningar i hela Sverige. 
Hösten 2013 och våren 2014 var Tobias med i juryn för Talang 2014. Han har dessutom startat ett musikförlag Dancing Shoes Publishing. Första artisten är Sigrid Bernson; dansare och musiker, och hennes låt "Feel Alive". 
Han kommer från Hallsberg och är född 1977. Han är en familjekär kille och umgås gärna med nära och kära.

facebook  |  instagram  |  websidan


Evelina.jpg

EVELINA SCHÖNBERG OLSÉN 
sångerska

Evelina Schönberg Olsén har varit verksam som sångerska de senaste 15 åren. 
Vi har sett henne backa upp många av Sveriges största artister såsom Marie Fredriksson, Markoolio, Linda Bengtzing, Shirley Clamp m.fl. både på skivor och på livescener. 
Evelina har också gjort många stora turnéer, radiojobb, körat flera år i Melodifestivalen och jobbar även som sångcoach och låtskrivare. Evelina har detta år varit med och regisserat/sångcoachat Golden Hits krogshow. Hon har tidigare producerat flera större shower. 
När Evelina inte står på scen älskar hon att fynda på loppis och hänga med sin franska bulldog Ringo.

facebook  |  instagram


LARS-ÅKE "BABSAN" WILHELMSSON
konferencier

Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson, ja det är ofta så han blir presenterad, vare sig han har peruk eller inte! Lars-Åke har varit synlig i vimlet sedan 1992 med sin ständigt populära karaktär Babsan. 
Det hela började 1979 med dragshowgruppen Surprise Sisters från Gävle och jobbade sig ner till Stockholm på Hasselbacken, Berns mm. Sedan väntade en lång världsturné i Osaka, Madrid och Geneve. Babsan kom till i Z-TV 1992 och blev snabbt ett premiärlejon som bara skulle vara på alla fester och premiärer. Inbjudningarna rasade in på hallmattan, både till galafester och alla TV-program som Babsan medverkat i. 
Babsan har varit med i After Dark från 2009 till 2014, både turné och på Malmö Operan, Rondo i Göteborg, Hamburger Börs och Cirkus i Stockholm. 2010 medverkade Babsan i barnprogrammet Wild Kids i TV och utgjorde där ett pris. 2011 medverkade Babsan i Melodifestivalen med bidraget Ge mig en spanjor
Babsan har gett ut 12 cd-skivor. De senaste är cd-singlarna Han tror på mig, Sockervadd och Babsan heter jag!

facebook   |   instagram   |   website