Efter att ha börjat som en liten dröm om att få göra en pardansshow på en scen i Sverige, till att ha genomfört ca 120 föreställningar av Dansikalen, så är det nu snart dags att lägga den i träda. Men innan vi gör det så skall vi ut på våran ”Farewell tour” och gör 4 nedslag i Sverige under hösten. Vi börjar i Örebro den 19:e nov och far sedan vidare till Vara, Malmö och slutar på Intiman i Stockholm den 10 dec. Vi är så glada att få möjlighet att dansa tillsammans igen på en scen nära dig. Move your feet hoppas att vi ses och vi garanterar en underhållande kväll och en kram efteråt. Mycket mycket dansnöje!

”Vilken show, vilken dans, vilken inlevelse. En stor show med mycket personlighet och värme.”
”Trodde att den skulle vara bra, men den var fantastisk!”
”Detta är den absolut bästa show jag sett! Utomordentligt proffsigt, snyggt och underhållande. Kan inte bli bättre än så här.” Världsklass!
"Att berätta en story och en handling genom endast musik och dans är mycket imponerande. Högt tempo, snabba klädbyten och galet bra musik genomsyrar hela kvällen."

Sveriges nya danskompani Move Your Feet AB presenterar dansikalen En dans på rosor, med Tobias Karlsson i spetsen och några av landets bästa dansare kända från bl.a. Let´s Dance. 

En dans på rosor handlar om när fyra skolungdomar på 50-talet möts och kärlek uppstår. Både besvarad, obesvarad och kanske inte helt ärlig. När vi möter de fyra personerna igen 15 år senare upptäcker de nya sidor hos sig själva och de bevarade hemligheterna avslöjas. Showens historia berättas genom musikens texter, karaktären på dansen och koreografin. Musiken är till stor del sköna skandinaviska hitlåtar som publiken garanterat känner igen. Dansshowen bjuder på en resa mellan kärlek, svartsjuka, svek, passion och åtrå!

Njut, skratta, bli berörd och framförallt, känn dansglädjen! 

Medverkande
Tobias Karlsson, Calle Sterner, Jeanette Carlsson, Björn Törnblom, Sigrid Bernson, Tobias Bader, Alexander Svanberg, Andrea Schirmer, Maria Bild, Elisabeth Novotny, Malin Johansson, Evelina Schönberg Olsén och Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson

Showen pågår i 2 timmar inkl. 20 minuters paus.